Het Var 32 8939 BJ Leeuwarden

Op aantrekkelijke woonstand gelegen geschakelde woning met garage, ondergrond, erf en tuin.

VERKOCHT

 Deze woning biedt u veel privacy en wooncomfort met achtertuin op het zonnige zuiden en vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning.
De woning is gelegen in het voorste gedeelte van de wijk en dus is het winkelcentrum van Zuiderburen op loopafstand en in ongeveer tien minuten fietsen ben je in het centrum van de stad.

Omschrijving

Indeling

Begane grond: entree, hal, toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast (6 groepen), ruime garage (28 m2) voorzien van betonvloer, woonkamer met laminaatvloer, bijkeuken, keuken met eethoek en via openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin gelegen op het zuiden.

1e verdieping: overloop, ruime, complete badkamer voorzien van hoekligbad, douche, 2e toilet en vaste wastafel, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van inloopkast en toegang tot balkon.

2e verdieping: bereikbaar via vaste trap, overloop, inloopkast voorzien van ketelopstelling (HR Combi AGPO 2002) met zonneboiler en nog eens 2 zeer ruime slaapkamers.

3e verdieping: via vlizotrap toegang tot kleine vliering.

Bijzonderheden:

– Zeer ruime, goed geïsoleerde woning.
– Onderhoudsarme woning.
– Bouwjaar 2002.
– Vijf ruime slaapkamers.
– Oprit voor meerdere auto’s.
– Kindvriendelijke, rustige straat.
– Vrij uitzicht aan voorzijde woning.
– Perfecte zonnestand.
– Veel privacy.
– Voorzieningen op korte afstand.

Zuiderburen is een ruim opgezette, kindvriendelijke woonwijk, die aan de noordzijde wordt begrensd door het Van Harinxmakanaal , ten westen door de Drachtsterweg en ten zuiden door de Rijksweg 31. Hierdoor heeft de woonwijk een centrale, aantrekkelijke ligging naar verschillende snelwegen.

Kaart:

 

Foto’s: