Kilometerwei 1 te Nijega

Vrijstaande knusse woning met vrijstaande houten garage, ondergrond, erf en tuin en veel privacy rondom.

VERKOCHT

De combinatie van rust en centrale ligging met goede ontsluitingsmogelijkheden maken deze woning tot een aantrekkelijke woonplek.

Omschrijving

Indeling

Begane grond: entree, hal, meterkast, half open keuken met standaard keukenblok, toegang tot kelder, L-vormige woonkamer gelegd met laminaatvloer, schouw voorzien van open haard, achterentree voorzien van toilet, bijkeuken met witgoedaansluitingen en doucheruimte, vrijstaande houten garage (21 m2) gelegd met tegelvloer.

1e verdieping: overloop, inbouwkast voorzien van ketelopstelling (HR Combi AWB 2002), 2e inbouwkast, 2 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot plat dak, eenvoudige badkamer voorzien van vaste wastafel en toilet.

2e verdieping: via losse trap toegang tot kleine vliering.

Bijzonderheden: de woning heeft een wooninhoud van 282 m3 met een woonoppervlakte van 83 m2. Het perceeloppervlakte bedraagt 445 m2. De woning is enigszins gedateerd, maar dit neemt niet weg dat deze woning een knusse uitstraling heeft met veel privacy rondom de woning. Het bouwjaar van de woning is circa 1974.

Algemene informatie:
Het dorp Nijega heeft een uitstekende ontsluiting richting de N31 richting Leeuwarden – Drachten – Heerenveen – Groningen. Voor voorzieningen is men aangewezen op het nabij gelegen Drachten.

Kaart

Foto’s