Over ons

Over makelaardij Noord Oost

Als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur behartig ik uw belangen bij het kopen of verkopen van uw woning. Daarnaast kan ik uw woning taxeren voor o.a. de financiering.

Uw woning verkopen?

Hoe verkoop ik vlot en gunstig mijn woning? Wat is een goede prijs? Waar vind ik een woning dat past bij mijn wensen en budget? Voor een goed antwoord op deze vragen heeft u de hulp nodig van een makelaar die de regio en de markt goed kent. U kunt hiervoor vertrouwd een beroep op mij doen!

Een woning kopen?

U wilt een woning kopen die bij u past, voor een goede prijs? Hierin kan ik u begeleiden: ik adviseer u en neem u de spanning en onzekerheid van het onderhandelen uit handen. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris sta ik u terzijde. Ik help u de woning aan te kopen en zorg dat u niet te veel betaalt.

Persoonlijk en flexibel

Mijn stijl is persoonlijk en flexibel. Een gesprek van mens tot mens is voor mij de belangrijkste basis. Samen bepalen we wat voor u belangrijk is en wat ik voor u kan betekenen. Op die manier heeft u ook de kosten in de hand: doet u bijvoorbeeld de bezichtigingen zelf, dan betaalt u minder.

En tot slot:

Mensen zoals u en ik…..

Zo nu en dan realiseer ik me op wat voor verschillende plaatsen ik kom en hoeveel verschillende mensen ik ontmoet. In de kern zijn de mensen binnen onze makelaardij gewone mensen die bezig zijn om een prettige balans te vinden in het leven.

Mensen zoals u en ik…

Voor meer informatie over het verkopen van uw woning, begeleiding bij het kopen van een woning of een taxatie kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer
058-266 45 45 of u kunt mij een email sturen. Mijn emailadres is info@makelaardijNO.nl

Rients van Joolen
Makelaar o.g.